Het begint met energie,
maar dan?

Dat je stroom en (steeds minder) gas nodig hebt is een feit. Maar welk contract past er bij mij en hoe groen is de energie die ik af wil nemen? Logische vragen die wij graag beantwoorden. Hieronder vind je wat er allemaal mogelijk wordt met het FLEX-contract of het bekende vaste contract. Voor al onze contracten leveren we 100% groene energie. Wat groene energie precies is, lees je hier.

Bespaar euro’s op jouw jaarrekening met ons FLEX-contract

Met het FLEX-contract van EnergyZero bepaal jij zelf wanneer je energie wilt verbruiken en voor welke prijs. De prijzen van energie veranderen continue vanwege de wisselende vraag en aanbod op de energiebeurs. De prijs van gas verandert elke dag en van elektriciteit zelfs elk uur. Hiermee heb je altijd de beste deal. Ons FLEX-contract biedt jou de mogelijkheid om tientallen euro’s per jaar te besparen op de jaarrekening door op een slimme en efficiënte manier energie te verbruiken. We tonen hier namelijk de tarieven voor onze stroom en gas van de volgende dag, zodat jij precies weet op welke tijdstippen het voordeliger is om energie te verbruiken. Heb je bijvoorbeeld een elektrische auto, dan weet je dat die aardig wat elektriciteit gebruikt. Dankzij onze slimme software in combinatie met het FLEX-contract laad je jouw auto op de voordeligste tijdstippen op. Dat is pas echt besparen. Het mooiste hiervan is dat jij er niets voor hoeft te doen. Zelfs als je geen rekening houdt met de prijzen per uur ben je goedkoper uit dan met een vast contract. En in onze handige EnergyZero bespaar-app kun je tot op het uur jouw verbruik bijhouden.

Neem je positie in en maak je klaar om te besparen op jouw energierekening. Sta jij klaar voor de start?

Flextarieven

Ga voor zekerheid met onze vaste contracten

Met het vaste contract van EnergyZero kom je nooit voor verrassingen te staan. Je bepaalt zelf voor hoelang je met ons in zee wilt. Gedurende de looptijd van het contract staan jouw tarieven voor stroom en gas vast. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten op de jaarrekening. Zelf kun je kiezen of je voor een dubbel- of enkeltarief gaat. De meeste huishoudens hebben tegenwoordig slimme meters en hebben daarom automatisch een dubbeltarief.

Op dit moment is het niet mogelijk om een vast contract bij EnergyZero af te sluiten. We bieden enkel dynamische energiecontracten aan.

Binnenkort meer hierover…

Kies voor groene energie

Groene energie is de afgelopen jaren veel in het nieuws geweest. En niet zonder reden; om de aarde netjes achter te laten voor volgende generaties is het belangrijk dat we steeds meer van ons energieverbruik halen uit onuitputbare bronnen, zoals zonne- en windenergie. Deze bronnen zijn bovendien een stuk minder vervuilend dan kernenergie. Tegenwoordig kun je als energieleverancier gewoon grijze stroom kopen en deze vergroenen door er zogenaamde GVO’s (Garanties van Oorsprong) voor te kopen. Maar EnergyZero houdt niet van valsspelen, dus wij kopen onze energie direct in bij de duurzame bron. Zo is onze stroom 100% groen. En ons gas? Daarvoor compenseren we de CO₂-uitstoot door deel te nemen aan nuttige compensatieprojecten.

Vertel me hier meer over…